Malsch International  S.R.L.

HOME DESPRE NOI PRODUSE CONTACT


 

SC Malsch Internaţional SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, a fost infiintata in martie 2014 si reprezenta renumita companie producatoare de paturi medicale Betten Malsch GmbH din Germania.  Malsch International SRL  detine exclusivitate pentru produsele firmei Betten Malsch pentru Romania, Bulgaria, Republcia Moldova s.a.

Compania Betten Malsch are  o experienţă solida şi o reputaţie testata in timp pe piata produselor medicale, de cea mai buna calitate, de pe toate continentele. De circa doua decenii Betten Malsch produce paturi electrice de ingrijire medicala pentru piata mondiala.

Produsele “Malsch Care & Clinic Design”  inseamna, inainte de toate CALITATE si SIGURANTA in exploatare si nu in ultimul rand design atractiv si confort. Paturile Malsch  ofera solutia perfecta pentru cazurile de ingrijire in stationar: spitale, sanatorii, centre de recuperare precum si in ingrijirea la domiciliu.

Printre caracteristicile reprezentative ale paturilor Malsch putem mentiona: cadru de pat robust, motoare puternice si silentioase, pozitie extrem de joasa in raport cu podeaua pentru diminuarea efectelor caderii, stabilitate deplina la orice nivel de inaltime, siguranta in utilizare cu sistemul de actionare la 24V, sarcina maxima in conditii de siguranta (chiar si pentru pacienti supraponderali de pana la 300 kg)., manevrabilitate usoara prin accesarea directa a tastelor de pe telecomanda, somiera din 4 sectiuni reglabile, sistem modular de protectie laterala pentru un plus de mobilitate si accesibilitate etc.

Produsele Malsch se afla intr-un proces continuu de perfectionare si adaptare la noile standarde impuse de tehnologiile din domeniu si cerintele crescande ale utilizatorilor si a personalului de ingrijire. In afar de paturi, Betten Malsch  ofera o gama larga de produse şi accesorii conexe de inalta calitate la preturi  accesibile.

Compania detine certificate germane si europene de calitate si siguranta.

Produsele “Malsch Care & Clinic design” sunt concepute sa contribuie la imbunatatirea conditiilor in care se desfasoara actul medical si de ingrijire si pentru confortul si  demnitatea persoanelor aflate in suferinta. Nutrim speranta ca produsele Malsch vor fi apreciate si vor ajunge si in institutiile medicale si de ingrijire din Romania.

SC Malsch International SRL, dispune de aviz de functionare de la Agenţia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania.